Administrativní budova, Chrudim

Flexibilní administrativní budova založená na prostorovém konceptu sevření mezi dvěma stěnami vymezujícími vnitřní prostor a otevření se směrem do parkově upraveného předpolí a dalekým výhledům do krajiny. Centrem budovy je dvoupatrová hala, kolem které se odvíjí čtyři dále dělitelné velkoprostorové kanceláře. Na halu navazuje v patře terasa, která slouží nejen k odpočinku, ale také pomáhá prosvětlit kanceláře. Koncept budovy umožňuje postupnou dostavbu bez narušení architektonické kvality.

Autoři: Tomáš Med, Lukáš Pavlík
Lokalita: Chrudim, průmyslová zóna - sever
Rok návrhu: 2015
Projektové stupně: návrh stavby, jednostupňová projektová dokumentace, projekt interiéru, autorské dohledy 

Administrativní budova, Chrudim Administrativní budova, Chrudim
Administrativní budova, Chrudim Administrativní budova, Chrudim
Administrativní budova, Chrudim Administrativní budova, Chrudim
Administrativní budova, Chrudim Administrativní budova, Chrudim
Administrativní budova, Chrudim Administrativní budova, Chrudim